Datelteks firmaprofil

 

Dateltek ApS startede ultimo 2007 som en virksomhed ejet af Niels Chr. Sørensen og Bjørn Birkedal i fællesskab og er en videnssammenføring af indehavernes erfaringer fra personlige selskaber:
Kontiki Data der startede i 1986 og Platform.dk fra 2002.

I 2008 startede Dateltek et samarbejde med Væksthus Sjælland med det klare mål at blive det bedste NP softwarehus i Danmark – med leverancer til hele verden – inden for nummer porterings software nichen. Med nu mere end halvdelen af de direkte opkoblede teleoperatører som kunder og et professionelt advisory board til at styre vores fortsatte vækst, må vi i dag konstatere at vi er istand til at levere en software platform der kan håndtere alle de aspekter vi kan forudse.

I august 2011 trådte Niels Chr. Sørensen ud af ledelsen af Dateltek ApS, for at fokusere på internationale nummerporterings relationer i samarbejde med en større dansk teleoperatør.

Med vores internationale kontakter indenfor leverancer af Centrale nummerdatabase løsninger er vi sikre på at det vil lykkedes at entrere det internationale marked for NP og derved komme videre i vores vækstplan.

 

Vores Målsætning…

… er at levere kvalitetsprodukter til den Danske teleindustri. Vi definerer begrebet “teleindustri” bredt og dækker ikke kun traditionel telefoni men et bredt spektrum af elektroniske kommunikations løsninger, f.eks. VoIP, Netværk, WiFi….

… er at levere “stand alone” løsninger der let kan integreres fra andre systemer og levere en “NP gateway” mellem operatørens behov for at lade såvel operationelle som forretningssystemer tilgå den nationale centrale database samt sikre mulighed for at have en lokal kopi af denne database.

… er ikke at levere komplette systemer men blot at danne NP bro for disse systemer

… er også at være med til at forme denne branche til at omfatte seriøse “players” hvis ypperste formål er at skabe glade og tilfredse slutkunder.

 

Vores Midler

Vi råder i Dateltek over yderst engagerede medarbejdere med stor entusiasme – vi kan ikke alt men samarbejder næsten altid med nogen der kan.

Vi har etableret egen serverpark og hostingfaciliteter udelukkende baseret på kvalitetshardware.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af eget arbejde, men løser opgaverne helhjertet og vedholdende.
Vi er “Data Håndværkere”, ikke universitetsprofessore – Vi smøger gerne skjorteærmerne op og går sjældent med slips.

 

 


Vores Strategi

Vi er ærlige og reelle omkring egne produkter. Modsat mange andre tør vi næsten GARANTERE at der er fejl / “bugs” i vores produkter. Med den type “state of the art” udvikling til differentierede kunder som vi beskæftiger os med, VIL der nødvendigvis kunne forekomme fejl og mangler. Det indrømmer vi gerne og løser naturligvis ALTID vores egne fejl uden beregning!
Vi mener IKKE at det vi kan, henrører under begrebet “Højere raketvidenskab” – derfor arbejder vi heller ikke med timepriser i tusinder af kroner men derimod i hundreder.
Vi har valgt IKKE at afholde en dyr husleje på fine adresser men driver istedet vores firma fra beskedne faciliteter på Stevns. Vi sætter tæring efter næring og lader ikke vores kunder betale for unødig luksus.
Vi vil arbejde med opgaver der er sjove og inspirerende. Er det ikke det, så vil det være svært at holde fokus. Vi indser dog også at der vil forekomme opgaver af mere “triviel karakter”.
Vi vil ikke påtage os opgaver der er større end vi alene – eller i samarbejde med vores partnere – kan overskue disse. Vi erkender egne begrænsninger – og er stolte af disse.

 
Dateltek ApS
Rengevej 25
4640 Store Heddinge
+45 3222 2222