Juli 2011

Vi er glade for at kunne informere at alle vore kunder nu er opgraderet til ICH version 4. Der er sket en del optimeringer samt nyudvikling der blandt andet betyder at vi nu kan levere API til Telenor's SPAPI samt et fuldt SOAP / XML API med WSDL understøttelse til betjening af alle funktioner i ICH systemet fra eksterne systemer.

Samtidigt vil vi opfordre alle kunder der ikke allerede er overgået til SOAP opkobling mod OCH istedet for ECOM at kontakte os for at lave en aftale om hvordan vi kan hjælpe med dette. Det er billigere (vi har regnet ud at overgangen tjener sig hjem på ca et halvt år) - det er hurtigere og der introduceres nye muligheder med dette interface. Blandt andet er det muligt at se alle historiske bevægelser for et givet telefonnummer direkte i ICH systemet, hvilket kan være med til at give et bedre kundeoverblig ifbm. porterings forespørgsel.

Vi er også istand til at assistere med statistiske analyser idet vi kan levere data om alle telefonnumres bevægelser mellem operatører siden 2009 - hvem porterer fra hvem hvornår og lignende. Kontakt os og lad os hjælpe med jeres markedsanalyser.

Vi ønsker alle en god sommer.

 
Dateltek ApS
Rengevej 25
4640 Store Heddinge
+45 3222 2222